Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Termeni si conditii

Prezentul magazin virtual http://decorator.cms.teamshare.ro/noutati cuprinde informatii (texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri, reclame), care constituie continutul http://decorator.cms.teamshare.ro/noutati, proprietatea companiei DECORATOR SRL. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

 

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul de vanzare se incheie in limba romana.

 

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

 

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si DECORATOR SRL se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

 

Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresele de email shop@edecorator.ro si office@edecorator.ro .

Ulterior prelucrarii comenzii de catre DECORATOR SRL, nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate.

 

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicior incorecte, va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea "Acte normative".

 

Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

 

Definitii ale prezentului document:

 

SC DECORATOR SRL accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga, astfel, sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

 

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul DECORATOR SRL;

 

VANZATOR: S.C. DECORATOR S.R.L. cu sediul in municipiul Brasov, Str. Mica nr.13-21, tara România, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J08/353/1995 si avand C.I.F.: RO 7199394, nr. telefon: 0268-516878, denumita in continuare DECORATOR.

 

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul virtual http://decorator.cms.teamshare.ro/noutati si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

 

MAGAZINUL VIRTUAL: pagini web apartinand Decorator care se afla la adresa http://decorator.cms.teamshare.ro/noutati , prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre DECORATOR.

 

In magazinul virtual DECORATOR sunt puse la dispozitia cumparatorilor spre vanzare produse din depozitele DECORATOR. In functie de disponibilitate, produsele pot avea mai multe statusuri. 

 

Paginile web includ informatii sub forma de text, imagini, preturi, softuri, baze de date, logo-uri, promotii, oferte, animatii, filme ce compun site-ul DECORATOR.

 

BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului virtual DECORATOR.

 

COMANDA ONLINE: comunicare virtuala dintre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze, iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa, vanzatorul le poate comanda la furnizor, in urma solicitarii clientului in magazin, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 24 h – 5 zile;

 

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului virtual http://decorator.cms.teamshare.ro/noutati de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate printr-un email de confirmare.

 

CLIENT NOU: client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul virtual DECORATOR pentru prima data si care necesita o validare telefonica a datelor de identificare din partea acestuia efectuata de catre operatorul serviciului suport clienti desemnat de catre DECORATOR.

 

Orarul de functionare: 

 

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic (Luni-Vineri) in intervalul 8:00-16:00.

 

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

 

Daca clientul este nou, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau prin email.

 

Odata lansata comanda online, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic), precum si cu modul de operare al vanzatorului.

 

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul/revanzatorul intr-un contract.

 

Contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre DECORATOR, in calitate de vanzator si un consumator/revanzator - cumparator, in cadrul prezentului sistem de vanzare organizat de catre DECORATOR, utilizand in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, tehnica de comunicatie la distanta cuprinsa in magazinul virtual;

 

Momentul incheierii contractului cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa.

 

Obligatii ale vanzatorului:

 

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale, pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online.

Continutul publicat in magazinul virtual DECORATOR are caracter orientativ si prezinta informatii despre produsele comercializate de acesta, precum si alte date considerate de DECORATOR ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.

 

DECORATOR este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului virtual, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imagini si specificatii tehnice.

 

Caracteristicile produselor si documentatie tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori, iar DECORATOR ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

 

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit, ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita, daca livrarea nu s-a efectuat.

 

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul virtual cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

 

La solicitarea si cu acordul consumatorului, DECORATOR poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

 

Preturile produselor sunt actualizate zilnic. Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

 

Promotiile sunt valabile:

 • pentru perioade limitate de timp specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul virtual;
 • in limitele stocurilor disponibile;

 

Produsele, preturile si informatiile cu privire la disponibilitatea de stoc afisate intr-unul din magazinele virtuale DECORATOR aferent unui oras pot fi diferite.

 

Preturile produselor din magazinele fizice DECORATOR pot fi diferite fata de cele din magazinul online DECORATOR.
 

DECORATOR nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul virtual din erori ce nu-i apartin.

 

DECORATOR isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

 

Comunicarea cu magazinul virtual DECORATOR se face in momentul interactiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele si serviciile DECORATOR, prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de email office@edecorator.ro si/sau telefonic la 0268-516878.

 

DECORATOR isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului virtual pe email sau telefonic daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

 

Dreptul de proprietate intelectuala

 

Insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei DECORATOR) sunt proprietatea SC DECORATOR SRL si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al  proprietarului.

 

Utilizatorul nu va copia, distribui, prelua, publica in scop comercial nicio informatie continuta de magazinul virtual DECORATOR, fara acordul prealabil scris al titularului site-ului.

 

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

 

Termeni si conditii de publicare a opiniilor referitoare la produse

 

 Acest ghid are rolul de face transparente obiectivele sectiunii si regulile de postare a opiniilor pe site-ul http://decorator.cms.teamshare.ro/noutati . Astfel, sectiunea „Am testat si am aflat” a fost introdusa pentru a oferi clientilor sansa de a-si impartasi unii altora experienta lor cu produsele. Opiniile dumneavoastra sunt atent analizate si de angajatii DECORATOR care le utilizeaza ca ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor.

  

Recomandari, sugestii si reguli pentru publicarea opiniilor pe site-ul DECORATOR:

 • Opiniile se posteaza pe site in maxim 3 zile lucratoare de la data transmiterii acestora, daca sunt respectate recomandarile si sugestiile din aceasta sectiune;
   
 • Cand considerati ca o opinie incalca aceste recomandari, va rugam sa ne semnalati acest aspect pe office@edecorator.ro;
 • Pe site vor fi publicate opiniile pertinente si sincere la adresa produselor;
   
 • In exprimarea opiniilor va rugam sa fiti cat mai specific (ce v-a placut, ce nu v-a placut cu privire la produsul respectiv);
   
 • Puteti include in comentariu sugestii pentru ceilalti clienti, ca urmare a detinerii si folosirii produsului de catre dumneavoastra, lucru care sa-i ajute pe ceilalti clienti in a-si forma o opinie cu privire la produs;
   
 • Nu includeti in corpul comentariului datele dvs. de contact.
 • Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii care contin un limbaj injurios sau defaimator, critici la adresa altor clienti care au postat mesaje anterioare;
   
 • Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site pareri sau intrebari cu privire la stoc si disponibilitate produs, pret, livrare si alte detalii. Pentru astfel de solicitari va rugam sa folositi formularul de contact;
   
 • Ne rezervam dreptul de a nu publica mesaje care fac referire la produsele si ofertele altor companii, persoane de contact sau orice legatura catre acestea (adresa site web, adresa de email, date de contact, adresa fizica, etc);
   
 • Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii ce induc in eroare in mod intentionat clientul, opinii rauvoitoare, false sau care sunt incomplete; 

Publicitate si confidentialitate

 

Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

 

Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta. De asemenea, cumparatorul nu va face publice niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

 

Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului http://decorator.cms.teamshare.ro/noutati.

De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

 

Termeni remarketing

  

In paginile website-ului http://decorator.cms.teamshare.ro/noutati , prin folosirea unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) si a codului de conversie primite de la Google AdWords sunt colectate cookie-uri. 

 

Un internet cookie este un fiser de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate utilizatorului.  

 

Cookie-urile asigura utilizatorului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile DECORATOR pentru a oferi anunturi publicitare relevante bazate pe preferintele utilizatorului.

 

Eticheta pentru remarketing Google colecteaza cookie-uri pentru a afisa anunturi in website-urile retelei Google Display si in Google Search. Atunci cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine un remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing. O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

 

Google AdWords foloseste aceste cookie-uri pentru a afisa anunturi sponsorizate in website-urile retelei Google Display si in Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile site-ului http://decorator.cms.teamshare.ro/noutati .

 

In cazul in care vizitatorii site-ului DECORATOR nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor prin Managerul preferintelor anunturilor.

 

Facturare si alte documente insotitoare ale coletului

 

Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate  de cumparator o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e). 

 

Limitarea raspunderii

 

DECORATOR nu raspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa,  de nefunctionarea magazinului virtual precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual (ex. defectiuni la reteaua de internet).

 

Riscuri si responsabilitati

 

Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor. Documentatia tehnica aferenta produselor este afisata pe site.

 

Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator.

 

Acceptarea bunurilor

 

Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in comanda. In acest caz Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

 

De asemenea consumatorul (persoana fizica) sau revanzatorul are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora.

 

Forta majora  

 

Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.

 

Litigii. Legea aplicabila

 

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.